Assortiment

Ben jij een liefhebber van verse en gegrilde kipproducten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met ons uitgebreide assortiment bieden wij een ware smaakexplosie voor iedere liefhebber van gevogelte.

Als je denkt aan een perfecte maaltijd, dan komt de geur van vers gegrilde kip al snel naar boven. Onze kip wordt met de grootste zorg geselecteerd en bereid door onze ervaren grillmeesters, die precies weten hoe ze de perfecte smaak kunnen creëren. We gebruiken alleen de beste kruiden en marinades om onze gerechten te perfectioneren.

Gegrilde vleugels

Sweet wings

Naturel van smaak

Piri piri wings

Gekruid van smaak

Hot wings

Pittig gekruid, krokant van buiten, mals van binnen

Gegrilde kip, bouten en drumsticks

Kipgrillworst

Naturel, kaas of pittig

Indische balletjes

Heerlijk gekruid

Kip-spareribs

Lekker mals en zoet van smaak

Varken-spareribs

Kipdijfilet

Krokant

Gegrilde kippen

Gegrilde bouten

Gegrilde drumstick

Kippeling

Verse kipspecialiteiten

Bouten

Dijrollade

Hele kippen

Soepkippen

Hart, maag, lever

Kipschnitzels

Van heerlijke kipfilet

Kipfilet

Dijfilet

TV-sticks

Platte vleugels

Drumsticks

Braadworstjes

Pittig of gewoon

Saté schnitzels

Krokante schnitzels

Kip cordon bleu

Kipburger

Kipnuggets

Kipshoarma

Mexicaanse kip

Kip roerbak

Kip loempia’s

Kipdij rollade

Wild en gevogelte

Of je nu op zoek bent naar malse eendenborstfilet of smaakvolle kwartels, bij het Grillpaleis hebben we alles wat je nodig hebt om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Onze selectie is met zorg samengesteld, zodat elke liefhebber van wild en gevogelte iets naar zijn of haar smaak kan vinden. Vraag via ons contactformulier of bij één van onze verkooppunten naar de mogelijkheden.

Biologische kip

Ontdek de smaakvolle en verantwoorde keuze voor jouw maaltijden. Heerlijke biologische kip, gekweekt met liefde en zorg op Nederlandse boerderijen die voldoen aan strenge duurzaamheidsnormen.

Onze biologische kippen hebben een natuurlijk leven gehad, vrij rondlopend op groene weides en gevoed met hoogwaardig biologisch voedsel. Dit resulteert in mals en smaakvol vlees dat je proeft bij elke hap. Bovendien zijn onze kippen vrij van antibiotica en andere schadelijke stoffen, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van een gezonde maaltijd.